zaterdag 19 april 2008

Sol y Sombra


Sol y Sombra (wat zon en schaduw betekent) is een Spaans Tapasrestaurant, die gelegen is in de Langestraat te Brugge. In het restaurantgedeelte kun je een warme of koude tapa nuttigen of een avondlang ronddwalen doorheen de uitgebreide tapaskaart.


De tapas worden klaargemaakt in de eigen keuken, enkel met olijfolie en zonnebloemolie. Ook look is een essentieel onderdeel van de Spaanse keuken.


Het leuke aan tapas is dat je gezellig samen uit dezelfde potjes kunt eten. Samen met vrienden of familie kiezen uit het uitgestrekte aanbod zorgt ervoor dat de avond voorbij vliegt.
Na het eten kan je nog terecht in de zeer ruime, sfeervolle en rookvrije bar. Maar niet enkel na het eten kan je de bar binnengaan, ook na een avondje stappen of na het werk kan je er terecht voor een goed glas wijn, een tapa olijfjes, chorizo of manchegokaas.

Tip: de bar kan ook ter beschikking gesteld worden voor een vrijgezellenavond, verjaardagsfeest of andere leuke gelegenheid.

Op zondag 20 april 2008 is het restaurant uitzonderlijk open van 12.00 tot 19.00 naar aanleiding van de jaarlijkse rommelmarkt in de Langestraat en Hoogstraat.


Wanneer de zon van de partij is kan je terecht op het terras voor- en achteraan voor de zelf gebrouwen zuiderse dorstelsser “Sangrai de la casa”. Die wordt enkel geserveerd in het zomerseizoen.


Leuk om weten: Sol y Sombra is terug te vinden in Cadeaubon Bongo/Wereldkeuken


Openingsuren

Dinsdag: 18.00 tot …
Woensdag:18.00 tot …
Donderdag: 18.00u tot …
Vrijdag: 18.00 tot …
Zaterdag: 18.00 tot …
Gesloten op zondag en maandag


Voor verdere informatie => http://tapasbarsolysombra.be/ of info@tapasbarsolysombra.be


Sol y Sombra

Langestraat 121

8000 Brugge


Telefoon: 050/31.73.01

2 opmerkingen:

Melanie zei

Hier ben ik nog niet geweest, maar het ziet er mij heel interessant uit. Tapas is eens iets anders en heel lekker. In plaats van de Pizza Hut donderdag? :p

Stefanie zei

Ja de Pizza Hut is niet zo gezellig hé :) Wie weet, na de zware schoolweek een restaurantje doen....