zondag 4 mei 2008

Chocolatier Stephan Dumon

Even iets anders dan gerechtjes eten op restaurant. Voor de zoetebekjes kan je ook chocolade kopen om thuis te verslinden.Chocolatier Dumon heeft een ruim gamma aan chocolade artikelen. De chocolade wordt altijd op traditionele artisanale manier verwerkt. De grondstoffen worden met de grootste zorg en de fijnste kwaliteit uitgekozen. Hun assortiment bedraagt zo’n 50 pralines. Daarnaast worden ook nog knapperige tuiles, studentenhaver, gemarbreerde zeevruchten en seizoenstruffels gemaakt. Natuurlijk mag ook de gelegenheidschocolade niet onderbreken zoals bij Valentijn, Pasen, Sinterklaas. Al hun producten worden met 100% cacao vervaardigd. De chocolatier heeft dan ook een zeer goede naam binnen en buiten de landgrenzen.Zin om eens een kijkje te gaan nemen? Dat kan in Torhout of Brugge.
In Torhout heb je niet alleen het atelier waar de pralines worden gemaakt maar je vind er ook een winkel waar je het lekkers kan kopen. De winkel werd in 2003 volledig vernieuwd . De winkel wordt uitgebaart door Stephan Dumon en zijn vrouw Marjan.

Maar ook in Brugge zijn er winkels te vinden van chocolatier Dumon. Onder andere op de Eiermarkt, de Walstraat, de Oostendestraat en sinds kort een vestiging op het Simon Stevinplein.

Verdere info kan je vinden op http://www.chocolatierdumon.be/

2 opmerkingen:

wouter zei

Deze choclatier staat toch bekend als een van de beste bij de toeristen en de buitenlanders die geregeld op ons werk komen vertoeven

Stefanie zei

ja idd, de toeristen zijn hun belangrijkste klanten. wat geen verrassing is eigenlijk, de toeristen komen naar brugge voor de chocolade :)